Flowing together, growing together

Team Yoga4golf

Team Yoga4golf

One team - one breath - one swing

Daphne Mulder, oprichtster Yoga4Golf

Daphne, een bron van inspiratie voor een gezonde en actieve levensstijl, heeft veertien jaar van haar leven doorgebracht in verschillende delen van de wereld, waar ze haar horizon verbreedde en haar inzicht verdiepte in diverse culturen. Met een achtergrond als kinderfysiotherapeute en een diepe affiniteit met de gezondheid en ontwikkeling van kinderen met een beperking, richtte ze haar eigen yogapraktijk op, speciaal gericht op deze doelgroep.

Haar reis in de wereld van Yoga4Golf begon als een persoonlijke ontdekkingstocht. Als gedreven golfster integreerde ze yogaprincipes in haar spel en volgde ze intensieve opleidingen om haar kennis te vergroten. Haar verlangen om deze kennis te delen leidde tot de oprichting van Yoga4Golf, waar ze andere golfers inspireert en begeleidt op hun eigen reis naar verbetering en succes. Haar ultieme doel is om een netwerk van Yoga4Golf-instructeurs op te leiden, waardoor ze haar passie voor yoga en golf kan delen, anderen kan inspireren om hun eigen grenzen te verleggen en hun doelen te bereiken.

Naast haar professionele prestaties is Daphne ook een toegewijde moeder van twee kinderen en vindt ze innerlijke rust en balans door regelmatige bezoeken aan India voor persoonlijke groei en zelfreflectie. Met haar enthousiasme, vastberadenheid en liefde voor het leven blijft Daphne een inspirerend voorbeeld voor anderen.

Gabriela

Gabriela’s golfreis begon in de adembenemende hoogten van La Paz, Bolivia, waar de hoogste golfbaan ter wereld ligt. Hier, omringd door de schoonheid van de natuur, werd ze voor het eerst verliefd op het spel. Voor Gabriela ging golf niet alleen over competitie, het was een diep persoonlijke reis, een spel tegen jezelf waarbij elke swing een nieuwe uitdaging bleek om te overwinnen.

Als twintiger kwam Gabriela in aanraking met Ashtanga Yoga, aangetrokken door de zachte maar krachtige benadering van fitness en mindfulness. Ze stopte nooit met regelmatig oefenen; zelfs toen ze naar verschillende landen verhuisde, slaagde ze erin een mentor te vinden die haar hielp fysieke en mentale kracht te behouden door consequent te oefenen.

Nu, als Yoga4Golf-instructeur, deelt Gabriela haar inzichten met anderen en laat ze zien hoe yogaprincipes zoals kracht, flexibiliteit en mentale helderheid direct iemands prestaties op de golfbaan kunnen verbeteren.

Gabriela woont met haar gezin in Laren, waar ze naast golf en yoga, haar passie voor koken en wellness graag deelt met vrienden en mensen die op zoek zijn naar een gezond leven.

 

Onze teachers

Oprichtster Yoga4Golf

Daphne Mulder

  • Senior Hatha Yogadocente
  • Gecertifciceerd Yoga for Golfers Instructeur Level 1 & II
  • Certified Golf Teaching Professional level III, World Golf Teachers Federation (WGTF)
  • Titleist Performance Institute , TPI level I
  • Goyer Competitie Team- single handicap
  • NGF Dames Selectie  Dames 50+

 

Yoga4Golf instructeur

Gabriela Terrazas

  • Gecertificeerd Yoga for Golfers Instructeur Level 1 and 2
  • Gecertificeerd Titleist Performance Institute Level 1
  • Goyer Competitie Team – single handicap

Goed om te weten dat........

  • de Yoga4Golf lessen bij voorkeur op golfclubs zelf worden gegeven.
  • er mogelijkheid is voor 1-op-1 Yoga4Golf sessies ter voorbereiding op groepslessen (bij grotere fysieke uitdagingen).
  • een dynamische warming-up, onderdeel van de Yoga4Golf lessen, de kans op blessures met 50% vermindert
  • 18 holes bestaat uit:  7-8 km, 100 oefen- en actuele swings, 30-40 keer vooroverbuigen en 40-50 keer bukken
  • je kunt worden opgeleid tot Yoga4Golf instructeur en je kan lesgeven op je eigen golfclub (zie Yoga4Golf academie)
  • de lessen eenvoudig online te boeken zijn en er keuze is uit een full- en een flex-abonnement.

Copyright@yoga4golf.net  Made by ckxwebdesign.nl